1. wie ben ik

1 oktober 2021

In deze podcast stel ik mezelf en mijn bedrijf ROAD2B aan je voor. Ik vertel over mijn achtergrond in de technische sector en wat in belangrijk vind.

Moniek-Bloem-Road2B-Leiderschap-Blog-Template

Een leidinggevende in zijn kracht, is een wereld in zijn kracht

Goed kunnen leidinggeven start mijn inziens met kunnen leidinggeven aan jezelf. Jezelf écht goed kennen. Kunnen vertrouwen op je intuïtie. Weten waar jouw eigen triggers zitten. Je gedachten kunnen filteren. Een groei-mindset hebben. Je ruimte durven innemen. Eerst rust in je lijf, in je hoofd en bouwen aan je vertrouwen, daarna in de verbinding met anderen en het vertrouwen doorgeven.

Wanneer jij leiding geeft vanuit vertrouwen, bied je veiligheid en ruimte om te groeien aan de ander. Met mijn programma’s train ik leidinggevenden om meer vanuit hun eigen wijsheid, hun energie en zelfvertrouwen in de wereld te staan. Ik ben er van overtuigd dat leidinggevenden een versnelling kunnen brengen in de ontwikkeling van anderen. Als je zelf in je kracht staat, gun je een ander ook het geluk.

Via mijn blogs en op social media deel ik tips en inspiratie. Wil je meer tips? Kijk dan eens bij mijn ebooks.

WIL JE DIRECT OP EEN LAAGDREMPELIGE MANIER AAN DE SLAG?

Start dan vandaag nog met mijn programma Leider in Balans waar je 3 maanden lang iedere week een opdracht van me krijgt om aan de slag te gaan met jouw balans en vertrouwen!

Wit Foto Mode Advies Peiling Interactief Instagram Verhaal_iphonexrred_portrait 300x580
4. ja tegen jezelf

4. ja tegen jezelf

Zoveel mensen hebben het druk en zijn bezig het anderen naar hun zin te maken. In deze podcast pleit ik ervoor om eerst voor jezelf te zorgen en...

3. stap voor stap

3. stap voor stap

Ik neem je mee hoe leiderschap in mijn leven kwam, hoe je natuurlijk leiderschap kan hebben en aansturen toch moet leren. Dat wanneer je zelf...

2. mijn missie en visie

2. mijn missie en visie

In deze podcast neem in je mee in mijn missie en mijn visie op leiderschap. Ik neem je mee in mijn ideale wereld en hoe je daar als...

inspiratie

Wil je mijn mailings vol inspiratie, tips, mijn nieuwste aanbod en meer ontvangen?

Meld je hier aan

contact

Wil je een keer met me bellen om te sparren of heb je een vraag over mijn programma? Mail me op:

Gegevens

KvK 77121134
BTW NL003163960B44
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

Moniek-Bloem-Road2B-Footer