Laten we kennismaken

Wil je weten wat nodig is voor verdieping van (je) leiderschap binnen jouw organisatie? Voel je dat het tijd is om empathisch en krachtig leiderschap te combineren? De jongere generaties vragen om ander leiderschap, prikken er zo doorheen als het niet authentiek is en vragen om oprechte aandacht. Wil je weten wat daarvoor nodig is? Ik maak graag kennis met je!

Tijdens de kennismaking kunnen we sparren over waar jij tegen aanloopt in (je) leiderschap. Dat kan over issues binnen je organisatie/team gaan en je ontwikkelingsbehoefte. Welke stappen wil je zetten in leiderschap? Voor welke uitdagingen sta je de komende periode?

Of wij een match zijn en of ik de juiste persoon ben voor jou om mee te gaan werken, is heel persoonlijk. Samen bespreken we waar jij behoefte aan hebt en welke mogelijkheden er zijn om dit op te lossen.

Wanneer de klik er is en we beide voelen dat ik je kan helpen, zal ik je meer informatie geven over mijn aanbod, zodat de eerste stap gezet wordt naar leiderschap vanuit eigen wijsheid!

Laat je gegevens achter en ik neem z.s.m contact met je op