Ebook Het Hamburgereffect

hoe hou je iedereen tevreden, inclusief jezelf?

Wat als je alle ballen in de lucht wilt houden? Dat je het voor iedereen goed wilt doen? Goed voor de organisatie. Goed voor je team. Wanneer is het dan goed of goed genoeg voor jezelf? Als leidinggevende zit je vaak als “hamburger” tussen de organisatie en je medewerkers.

In dit e-book laat ik in 6 stappen zien hoe je zelf in je kracht komt te staan, waardoor je niet meer geleid wordt door de waan van de dag en weet wanneer het goed genoeg is. Voor jou! Zodat jij jouw energie kan doorgeven aan anderen.

Hamburgereffect

download ‘Het Hamburgereffect van een leidinggevende’

Download nu mijn e-book ‘Het Hamburgereffect van een leidinggevende’ en neem de eerste stappen naar leiderschap vanuit jouw kracht en intuïtie. Hoe hou je iedereen tevreden? Inclusief Jezelf? Download ‘m for free. 

inspiratie

Wil je mijn mailings vol inspiratie, tips, mijn nieuwste aanbod en meer ontvangen?

Meld je hier aan

contact

Wil je een keer met me bellen om te sparren of heb je een vraag over mijn programma? Mail me op:

Gegevens

KvK 77121134
BTW NL003163960B44
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

Moniek-Bloem-Road2B-Footer