Leidinggeven aan anderen, vraagt leidinggeven aan jezelf

Road2b Academy – Eigenwijs leiderschap

Je rent maar door, je zit in die eeuwige ratrace, maar je weet dat je dit zo niet meer wil. Je wil leiden vanuit energie en passie. Vanuit je hart en op je eigen wijze waardoor je je leiderschap verdiept. Waardoor je een krachtige en energieke leidinggevende bent die anderen inspireert. Succesvol vanuit jouw authenticiteit!

Het programma EigenWIJS leiderschap is de eerste stap naar leidinggeven met impact en vertrouwen. De wereld heeft behoefte aan authentieke leiders die het verschil maken. Die in verbinding staan met zichzelf en de ander.

In dit programma leer je wat écht belangrijk is en snappen hoe alles met elkaar samenhangt. Bouw in 4 maanden aan krachtig, energiek en intuïtief leiderschap.

Na je deelname:

Ervaar je rust in je lijf én in je hoofd

Neem je niet meer alle verantwoordelijkheid op je schouders

Heb je zelfvertrouwen en straal je dat uit

Zeg je makkelijker ‘nee’ tegen anderen

Maak je moeiteloos de juiste keuzes

Vervul jij je functie met plezier en enthousiasme

Ben je er thuis ook weer met aandacht voor je gezin

Jij kan als een leidinggevende een mega verschil maken wanneer jij in je kracht staat. Vanuit deze gedachte werk ik in mijn Academy. Eerst rust in je lijf, in je hoofd en bouwen aan een sterke basis van zelvertrouwen, daarna in de verbinding met anderen en hen vertrouwen, veiligheid en ruimte bieden.

academy eigenwijs leiderschap

Het programma EigenWIJS leiderschap is de eerste stap naar leidinggeven vanuit inspiratie en jouw intuïtie. De wereld heeft behoefte aan leiders die het verschil maken. Die in verbinding staan met zichzelf en de ander. Klaar voor de toekomst.

 • Niet meer de waan van alledag
 • Niet meer twijfelen aan je keuzes
 • Geen overvolle werkweken meer
 • Niet meer ’s avonds uitgeblust

Leidinggeven vanuit flow, inspiratie en op jouw eigen wijze!

Meer weten? Mail me om een kennismaking te plannen

de waan van alledag

Ben je leidinggevende en worstel je met de balans tussen de waan van alledag, die jou steeds weer opslokt, en strategische plannen maken voor de toekomst, waar je nauwelijks aan toe komt? Voel je je onrustig? Maak je je druk om wat anderen van je denken en word je gek van het stemmetje in je hoofd dat zegt dat je het niet goed genoeg doet? Voel je een angst om te falen of dat het niet goed komt? Is tijd regelmatig een issue, zitten er te weinig uren in een dag? Weet je niet meer waar je het allemaal voor doet?

Moniek-Bloem-Road2B-Aanbod1

je voelt een verlangen

Voel je tegelijkertijd het verlangen om impact te maken met jouw leiderschap? Bewust te zijn van je eigen kracht en deze eigenheid zien als persoonlijke basis. Wil je meer focus en vertrouwen in jezelf en vanuit dat vertrouwen kunnen opereren. Beweging creëren in je organisatie? Het verschil maken bij je teamleden? Rust voelen in je hoofd en je lijf? Meer loslaten, meer delegeren zodat je tijd en ruimte hebt voor de taken waar je blij van wordt. Leidinggeven met aandacht voor je mensen.

Moniek-Bloem-Road2B-Aanbod2

Opbouw van de Academy

De onderstaande modules geven inzicht in de inhoud van de online Academy.

De lessen zijn praktisch, to-the-point en helder. Boordevol video’s, werkboeken, teksten en audio wat ieder in zijn eigen tempo kan doorlopen.

module 1: helderheid

In kleine stapjes rustmomenten vinden in je dagelijkse leven en de verschuiving maken van DOEN naar ZIJN. Even de ratrace te laten voor wat die is en in te tappen op jezelf.

 • Nee kunnen zeggen
 • Ruimte in je hoofd
 • Rust in je lijf
 • Aandacht voor je onderbuikgevoel

module 2: zelfvertrouwen

Inzicht in de kracht van je gedachten en hoe ze je regelmatig ook in de weg kunnen zitten. Dit kan je shiften! Je kan een andere mindset aannemen. Tevens kijken wat jouw kernwaarden kunnen betekenen in jouw leidinggeven.

 • Vertrouwen in je eigen kunnen
 • Positieve mindset
 • Je kwaliteiten kennen en inzetten
 • Heldere keuzes maken

module 3: verbinding

Jezelf manoeuvreren binnen een organisatie, hoe speel jij dat spel en welke waarden staan daar tegenover? Als je verbinding maakt met de ander, hoe doe je dat dan? Hoe lees je de energie van de ander?

 • Oprechte aandacht voor je medewerkers
 • Beweging creëren in je team
 • Het spel van de organisatie snappen en spelen
 • Succesvol vanuit jouw authenticiteit

module 4: positionering

Doorgronden van het organisatiesysteem en de problemen in je team. Hoe verhoudt alles zich systemisch tot elkaar en wat is jouw rol in het geheel. Hoe kan je met nieuwe inzichten de organisatie transformeren?

 • Doorgronden van het systeem van de organisatie
 • Helderheid in de issues binnen je team
 • Verandering bewerkstelligen in je organisatie
 • Versterken van je positie
Moniek-Bloem-Road2B-lezen-Leiderschap

eigenwijs leiderschap

Inspirerende live dagen + online academy

De Road2B Academy EigenWijs Leiderschap is een geweldige combinatie tussen 2 transformerende live dagen en online aan de slag met video’s, werkboeken en audio. Samen met andere leiders en ervaren professionals ontwikkel je jouw leiderschap tijdens dit persoonlijke leiderschaptraject.

Zoveel waarde en transformatie in 4 maanden. Tijdens de live dagen kan je, naast de inspiratie die ik je geef, ook sparren met gelijkgestemden. Gelijkgestemden die net als jij het verschil willen maken in hun leiderschap. Ook hebben we 5 keer een online sparmoment waar je met al je vragen bij me terecht kan.

De volgende ronde start 9 januari 2023.

€ 3547 excl. btw

Wat je krijgt:

 • 2 live dagen
 • Online programma van 8 lessen
 • Om de week een les met inspirerende opdrachten / video / audio / werkboeken
 • Voxer-coaching: voor jouw vragen tussendoor 
 • 5 online sparmomenten
 • Gelijkgestemden om mee te sparren
 • Een jaar lang toegang tot het online programma om het in jouw tempo te doorlopen en herhalen zo vaak je wilt

Door het programma kijk ik anders naar de dynamiek van mijn team.  Ik neem bewuster mee dat mensen deel maken uit meer systemen, wat invloed heeft in hoe ze in hun werk opereren. Dat geeft mij de ruimte om meer grip te houden op het grote geheel.

Als er een probleem speelt heb ik niet meer de neiging om direct een oplossing aan te dragen, maar probeer mensen te stimuleren zelf een oplossing te vinden. Ik durf meer te vertrouwen op de kennis en ervaring van mijn teamleden. Mijn team geeft terug  dat ze zich hier prettig bij voelen. Er is een stukje rust teruggekeerd in het team, en voor mezelf

Jette

Dit is een goed traject om bewuster te worden van je eigen rol/persoonlijkheid als leider.

Dit programma heeft mij geholpen om mezelf beter te leren kennen, en gaf me bouwstenen om de rust te vinden die ik zocht in mijn leiderschap. 

Ik zou het zeker aan anderen aanraden

Christiaan

inspiratie

Wil je mijn mailings vol inspiratie, tips, mijn nieuwste aanbod en meer ontvangen?

Meld je hier aan

Gegevens

KvK 77121134
BTW NL003163960B44
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

Moniek-Bloem-Road2B-Footer