Scoren bij millennials

VOOR DE LEIDER IN DE TECHNISCHE SECTOR DIE SUCCESVOL WIL ZIJN BIJ DE JONGERE GENERATIES

3 NOVEMBER 2022

13.00 - 17.30 UUR

Bouw & Infrapark Harderwijk

Millennials vragen een totaal andere aansturing dan de oudere generaties. Wat drijft deze generatie? Wat maakt dat ze loyaal zijn naar een werkgever? Wat hebben ze nodig om hun werk goed te doen? En wat vraagt dit van jouw leiderschap?

Tijdens dit interactieve event, voor leidinggevenden in de technische sector (of hieraan gerelateerd), gaan we in gesprek met millennials, krijg je inzichten over de achtergrond van deze generatie en handvatten voor je eigen leiderschap.

€369,- excl. BTW

Nu nog de early-bird prijs van €329,-

SCHRIJF JE IN VOOR HET EVENT

Let op: er zijn maar 25 early-bird plekken!

LEIDINGGEVEN AAN JONGERE GENERATIES

Misschien merk je het al binnen jouw organisatie. De jongere generaties hebben andere behoeften dan de oudere generaties. Bij hen is het echt werken om te leven. Het draait om balans en werkgeluk. Om zingeving en betrokkenheid. Niet voor niets zie je ook veel burn-outs binnen deze generatie.

Dat maakt het voor veel leidinggevenden lastig hier leiding aan te geven. Ze zijn het zelf heel anders gewend. Ook voelen ze de loyaliteit van de jongeren niet. Ze moeten toch eerst de tijd nemen om dingen te leren? Ze kunnen toch niet na een jaar alweer de handdoek in de ring gooien? En hoe voorkom je dat ze in een burn-out komen, want daar wordt niemand blij van.

Om leiding te geven aan deze generatie, zal je ze moeten begrijpen. Om vanuit begrip met elkaar het gesprek aan te gaan. Om te kijken waar je elkaar kan vinden. Om tot duurzame oplossingen te komen.

DAT KLINKT BOEIEND!

HET PROGRAMMA  

JIM JER SEY

JIM JER SEY

JIM JER SEY

Scoren bij millenials

3 november 2022, 13.00-17.30 uur

(Inloop vanaf 12.30 uur)

  • Wat kenmerkt een millennial?
  • In gesprek met millennials
  • Leidinggeven aan de jongere generatie

Napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

€369,- excl. BTW

Nu nog de early-bird prijs van €329,-

IK SCHRIJF ME IN

ER ZIJN MAAR 50 PLEKKEN

Werk je in de technische sector (of hieraan gerelateerd), dan wil je dit unieke event niet missen. Samen met gelijkgestemden sparren over het boeien en binden van millennials. Over wat nodig is en hoe je dat voor elkaar kan krijgen binnen jouw organisatie en met jouw team. Toch gaaf wanneer je met de inzichten vanuit het event, in jouw leiderschap, direct het verschil maakt bij de jongere generaties.

Jij bent dan de leidinggevende waar ze graag voor willen werken!