Schrijf je hier in voor een coachcall

Ben je toe aan verdieping van je leiderschap? Heb je het verlangen om krachtiger leiding te geven vanuit jouw authenticiteit? Nu is het moment voor leiderschap op jouw eigen wijze.

Geef je op voor de gratis en vrijblijvende call van 15 minuten om samen te kijken of mijn exclusieve programma EigenWijs Leiderschap, in de ROAD2B Academy, bij jou past en wat het jou zou kunnen brengen.

Tijdens de call kunnen we sparren over waar jij tegen aanloopt in je leiderschap. Dat kan over issues binnen je team gaan maar zeker ook over jezelf en je eigen ontwikkelingsbehoefte. Welke stappen wil je zetten in je leiderschap? Voor welke uitdagingen sta je de komende periode?

Of wij een match zijn en of ik de juiste persoon ben voor jou om mee te gaan werken, is heel persoonlijk. Samen bespreken we waar jij behoefte aan hebt en welke mogelijkheden er zijn om dit op te lossen.

Ik maak graag even kennis met je. Wanneer de klik er is en we beide voelen dat ik je kan helpen, zal ik je meer informatie geven over het programma zodat jij de eerste stap kan zetten naar leiderschap vanuit jouw eigen wijsheid!