Referenties waar ik trots op ben!

Nancy Polet Testimonial Moniek Bloem Road2B

Moniek en ik hebben samengewerkt als teamcoach en trainer. Moniek is een nuchtere en betrokken coach. Ze komt snel ter zake door middel van scherpe observaties die ze helder, beknopt en vriendelijk kan overbrengen. Het stopt meestal niet bij de observatie, desgewenst schetst ze een verfrissend handelingsperspectief dat blijk geeft van een breed blikveld en creativiteit. Moniek is ondernemend, betrouwbaar en snel van geest. Een hele fijne collega.

nancy polet

 

Joost Engelhart

Moniek geeft rust, vertrouwen en veiligheid als leidinggevende. Moniek geeft ruimte aan ontwikkeling en stimuleert de eigen verantwoordelijkheid daarin. Daarnaast staat ze altijd klaar om je te helpen. Ook als het even tegen zit. Het was fijn werken met Moniek als teammanager.

joost engelhart

 

Natasha Weitenberg

Opvallend aan Moniek is haar flexibiliteit, oplossingsgerichtheid en optimisme. Zij werkt mee aan wat nu nodig is, maar heeft ook een visie voor de langere termijn en maakt die concreet. Zij overtuigt en neemt mensen op een aangename wijze voor haar in. Daarbij maakt ze goed contact en impact. Ik heb de samenwerking met Moniek als bijzonder prettig ervaren.

natasha weitenberg

 

inspiratie

Wil je mijn mailings vol inspiratie, tips, mijn nieuwste aanbod en meer ontvangen?

Meld je hier aan

contact

Wil je een keer met me bellen om te sparren of heb je een vraag over mijn programma? Mail me op:

and more

KvK 77121134
BTW NL003163960B44
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

Moniek-Bloem-Road2B-Footer