Podcasts

Mijn visie
op leiderschap
in een podcast

EIGENWIJS LEIDERSCHAP: De Podcast

Leidinggeven aan anderen, begint bij leidinggeven aan jezelf. Jezelf echt kennen, eerlijk zijn naar jezelf en je eigen triggers kennen. Vanuit daar in verbinding met anderen en richting je organisatie. Durf jezelf als leider in de ogen te kijken en vorm vanuit daar krachtig, energiek en intuïtief leiderschap.

Leiderschap vanuit je eigen wijsheid!

In deze eerste 2 podcasts neem ik je mee in wie ik ben en mijn visie. De overige podcasts kan je in willekeurige volgorde luisteren. Mijn meest recente podcasts staan hieronder.

Ik hoop je te inspireren met mijn gedachten, kijk op dingen en wat ik meemaak en hoe ik daarmee omga. Wees geïnspireerd!

podcast #1 en #2

meest recente podcasts

#50 Kracht van kwetsbaarheid

In deze podcast heb ik het over de momenten dat ik iets persoonlijks deel of me kwetsbaar opstel, hoe dat verbindt. Het stuk zelfreflectie en hoe alles een projectie is.

#49 Leiderschapsstijlen

In deze podcast deel ik mijn gedachten over de verschillende leidersschapsstijlen zoals Hersey & Blanchard deze beschrijven en hoe ik er tegen aan kijk. Is je stijl afhankelijk van je eigen voorkeur als leider of afhankelijk van de voorkeur van je team?

#48 Organisatieopstellingen

In deze podcast interviewt Roos Tulen mij over organisatieopstellen en waarom deze zo bijzonder zijn. Met opstellingen kan je zoveel wat onzichtbaar is binnen een organisatie zichtbaar maken. Door het in de ruimte op te stellen en het voor je te zien, krijg je ontzettend veel inzichten die je daarvoor nog niet had.

Ook wanneer je geen ervaring hebt met systemisch werk, zal je zien dat het werkt. Het is een hele praktische manier om onbewuste patronen en dynamieken zichtbaar te krijgen. En wanneer je eenmaal het inzicht hebt, kan je er ook iets mee doen.

Inspiratie

Wil je mijn mails vol inspiratie,
tips en meer ontvangen?

Contact

Wil je een keer met me
bellen om te sparren
of heb je een vraag over
mijn training of coaching?
Mail me op

Gegevens

KvK 77121134
BTW NL003163960B44

Volg mij op

© 2023  ROAD2B   |   Fotografie: Daniëlle van Dongen   |   Webdesign: merkwaardig eigenaardig