Podcasts

Mijn visie
op leiderschap
in een podcast

EIGENWIJS LEIDERSCHAP: De Podcast

Leidinggeven aan anderen, begint bij leidinggeven aan jezelf. Jezelf echt kennen, eerlijk zijn naar jezelf en je eigen triggers kennen. Vanuit daar in verbinding met anderen en richting je organisatie. Durf jezelf als leider in de ogen te kijken en vorm vanuit daar krachtig, energiek en intuïtief leiderschap.

Leiderschap vanuit je eigen wijsheid!

In de onderstaande podcasts neem ik je mee in wie ik ben en mijn visie. De overige podcasts kan je in willekeurige volgorde luisteren. Mijn meest recente podcasts staan hieronder.

Ik hoop je te inspireren met mijn gedachten, mijn ervaringen, kijk op dingen, wat ik meemaak en hoe ik daarmee omga. Wees geïnspireerd!

Luister naar mijn podcast

Top 3 best beluisterde podcasts

#3 Stap voor Stap

Ik neem je mee hoe leiderschap in mijn leven kwam, hoe je natuurlijk leiderschap kan hebben en aansturen toch moet leren. Dat wanneer je zelf als leidinggevende meer vertrouwen hebt, je dat ook kan bieden aan de ander. Leidinggeven op jouw manier.

Geniet van deze podcast die weer vol inspiratie en waarde zit voor jou.

#48 Organisatieopstellingen

In deze podcast interviewt Roos Tulen mij over organisatieopstellen en waarom deze zo bijzonder zijn. Met opstellingen kan je zoveel wat onzichtbaar is binnen een organisatie zichtbaar maken. Door het in de ruimte op te stellen en het voor je te zien, krijg je ontzettend veel inzichten die je daarvoor nog niet had. Ook wanneer je geen ervaring hebt met systemisch werk, zal je zien dat het werkt. Het is een hele praktische manier om onbewuste patronen en dynamieken zichtbaar te krijgen. En wanneer je eenmaal het inzicht hebt, kan je er ook iets mee doen.

#4 Ja tegen jezelf

Zoveel mensen hebben het druk en zijn bezig het anderen naar hun zin te maken. In deze podcast pleit ik ervoor om eerst voor jezelf te zorgen en je eigen zuurstofmasker eerst op te zetten.

Luister de Effectief Leiderschap Podcast met Moniek Bloem

Inspiratie

Wil je mijn mails vol inspiratie,
tips en meer ontvangen?

Contact

Wil je een keer met me
bellen om te sparren
of heb je een vraag over
mijn training of coaching?
Mail me op

Gegevens

KvK 77121134
BTW NL003163960B44

Volg mij op

© 2023  ROAD2B   |   Fotografie: Daniëlle van Dongen   |   Webdesign: merkwaardig eigenaardig